top of page
CCP-4.jpg

Hi, ik ben Chantal van der Meer!

Al jaren groot liefhebber van alle soorten visuele communicatie. Zo heb ik in 2012 de opleiding tot grafisch vormgever afgerond, tijdens die studie kocht ik mijn eerste camera en ben ik steeds meer gaan houden van de mogelijkheden van fotografie. In film was ik altijd al geïnteresseerd. Maar behalve het maken van vakantievideo's deed ik hier nog weinig mee totdat ik de mogelijkheid kreeg vlogs te gaan filmen. Ik ben een "levenslange" cursus gestart en werd hier zo ongelooflijk enthousiast van dat ik daar meer mee wilde gaan doen!

"  Ik wil met mijn werk een lach

op je gezicht toveren"  

In augustus 2019 ben ik Chantal Creative Productions gestart, naar mijn voorletters; C.C.P.. Mijn doel is om klanten blij te maken met mijn werk en ze een blijvende herinnering te geven aan bepaalde momenten. Het op film vastleggen van de mooiste dag van je leven kan hier een voorbeeld van zijn. Maar ook het ontwerpen van een geboortekaartje, trouwkaart, een fotoshoot met je dierbaren of zelfs het vastleggen van meer zakelijke events zijn hier voorbeelden van. Ik wil met mijn werk een lach op je gezicht toveren en waar mogelijk het gevoel dat je had tijdens het maken van de film of foto's terug halen.

CCP-5.jpg

Ik ben een gezellige, geduldige meid die makkelijk is in de omgang, goed luistert naar wensen, adviezen en tips van anderen en ook graag mijn ervaring en kennis met anderen wil delen! Mocht je nou denken; zij zou misschien iets voor mij kunnen betekenen, sta ik altijd open voor een kennismaking. Stuur me in dat geval een mailtje, appje, bel gezellig even of vul het contact formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! :-)

Wie weet tot ziens! 

Liefs,

     CHANTAL

bottom of page